AILBOD

ASSOCIACIÓ PER LA INTEGRACIÓ LABORAL DELS BOMBERS DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA AMB DISCAPACITAT

Proposta de resolució sobre el tracte als membres del Cos de Mossos d’Esquadra amb discapacitat derivat de la regulació de la situació administrativa de segona activitat

Posted by AILBOD en julio 15, 2015

proposició resolució psc

El Grup Parlamentari Socialista va presentar a la mesa del Parlament de Catalunya una proposta de resolució que, ja acabat el període de presentació d’esmenes, serà substanciada davant la Comissió d’Interior.

Aquesta proposta de resolució tracta de la segona activitat als cossos de Bombers de la Generalitat de Catalunya, al de Mossos d’Esquadra i al de les Policies Locals. Proposa solucions envers la regulació actual per tal d’evitar certes disfuncions i discriminacions per raó de discapacitat, donat que és obligat actualitzar i adequar tota la normativa a la Convenció de Nacions Unides sobre els drets de les persones amb discapacitat, així com a la regulació europea en la matèria.

Donem les gràcies al Grup Parlamentari Socialista per presentar aquesta proposta de resolució que ara podrà ser debatuda i votada en comissió d’Interior. També volem agrair a la resta de partits que no hagin presentat esmenes i els encoratgen a que el seu vot sigui afirmatiu a l’aprovació de la proposta.

Proposició resolució PSC 1er full

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

 
A %d blogueros les gusta esto: