AILBOD

ASSOCIACIÓ PER LA INTEGRACIÓ LABORAL DELS BOMBERS DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA AMB DISCAPACITAT

Ailbod es invitada a la assemblea general d’Ailmed.

Posted by AILBOD en abril 21, 2015

Èxit de l’assemblea general d’AILMED!. Companys, tots sabeu que som una associació de bombers tant amb discapacitats com sense. El nostre suport ha estat durant anys als companys de mossos i últimament ens sentim compromesos amb la associació dels policies locals de Catalunya.

El dissabte passat dia 18 d’abril varen ser invitats pels companys d’Ailmed conjuntament amb la associació de policies locals i sindicats de bombers i mossos.
Gratament la sala va quedar petita i cal dir que ens vam sentir tots a una.

assemblea-1

Veien que totes les problemàtiques tenen el mateix origen i son quasi calcades tant en un cos professional com en d’altres.
Aleshores es obvi pensar, que no tot l’inici de la nostra problemàtica com a discapacitats que som obeeix a una mala gestió política.
Si tenim en compte que cada poc temps la direcció política canvia, hem de recaure en que alguns dels tècnics continuen al capdavant dels càrrecs de direcció.
Sigui com sigui, algú no es coneixedor del que significa una discapacitat sobrevinguda i no aplica lleis de rang superior, tant del Estat espanyol com de la Comunitat Europea.
No serà per que aquestes dues associacions i els seus respectius representants no hagin estat insistents i precisos…
Les innumerables reunions no ens han servit per canviar les situacions actuals i passades; ni les persones que haurien pogut canviar-les tampoc ho han permès…
Valorem molt positivament la derogació del article del seu decret, però ens centrem en que cap bomber, mosso o policia sigui un problema, sinó una solució per la Administració. Una solució de aportarà professionals qualificats a feines adients a pesar de la discapacitat.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

 
A %d blogueros les gusta esto: