AILBOD

ASSOCIACIÓ PER LA INTEGRACIÓ LABORAL DELS BOMBERS DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA AMB DISCAPACITAT

Reunió amb el Sr. Luis Cayo Pérez Bueno, President del Comité Español de Representantes de Personas con Discapacidad (CERMI)

Posted by AILBOD en noviembre 8, 2014

Reunó CERMI

Avui hem tingut l’honor que s’hagi reunit amb nosaltres el Sr. Luis Cayo Pérez Bueno, President del Comité Español de Representantes de Personas con Discapacidad (CERMI), a l’edifici de l’ONCE a l’avinguda del Paral·lel de Barcelona, i estem molt agraïts de que s’hagi desplaçat a Barcelona.

A la reunió han assistit representants de les nostres 3 associacions germanes per la integració laboral de Mossos d’Esquadra amb discapacitat (Àngel Gómez-Quintero, Domenec Puig, Miquel Àngel Reguero i Evaristo Camacho), de Bombers de la Generalitat de Catalunya amb discapacitat (Pere Herbas) i de Policies Locals amb discapacitat (Viçens Flores).

Desprès d’una llarga reunió hi ha hagut molt bona sintonia i han quedat clares i s’han entès perfectament les situacions de discriminació i vulneració del principi d’igualtat que han patit i pateixen persones dels nostres col·lectius per raó de discapacitat. Per tant, a partir d’aquí s’ha arribat a l’acord de que la col·laboració del CERMI i les nostres associacions serà estreta i a tots nivells, emprenent immediatament les accions jurídiques i polítiques al respecte que es considerin convenients. Per nosaltres el resultat d’aquesta reunió no ha pogut ser més positiu.

El CERMI articula i vertebra al moviment social de la discapacitat a tota Espanya, convertint-se en interlocutor i referent del sector. Destaca la seva participació activa, representant a Espanya, en el Fòrum Europeu de Persones amb Discapacitat, així com la seva labor en el si del Consell d’Europa i de l’activitat de l’ONU, tenint designada oficialment la funció com a organisme independent de seguiment per promoure, protegir i supervisar a Espanya la Convenció de l’ONU sobre els Drets de les Persones amb Discapacitat.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

 
A %d blogueros les gusta esto: