AILBOD

ASSOCIACIÓ PER LA INTEGRACIÓ LABORAL DELS BOMBERS DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA AMB DISCAPACITAT

Reunió de treball de les Associacions amb el Depart. d’Interior.

Posted by AILBOD en febrero 26, 2011

Les associacions de bombers i mossos amb discapacitats, representades pels respectius presidents Jaume Navarro i Àngel Gómez-Quintero, van tenir ahir al Departament d’Interior la primera d’una sèrie de reunions de treball, per tractar el tema de les discapacitats i/o disminucions psíquiques o físiques i per la seva integració laboral als dos cossos. A aquesta primera reunió van assistir la Directora de Serveis, Sra. Meritxell Masó Carbó, i la Subdirectora General de Recursos Humans i Relacions Laborals, Sra. Roser López Sala; en aquest primer contacte les nostres associacions les han posat al dia de tot allò que havia passat amb l’anterior govern, a més de parlar de quina és l’actualitat i de quin podria ser un futur sobre el qual vérem aportar les nostres idees.
La reunió va donar molt de sí, després d’una durada que va ser aprox. de dues hores, creiem que a part del que es pugui arribar a negociar va ser molt positiva, vam apreciar una certa capacitat d’empatia per part de la nova directora i la Subdirectora, amb una bona predisposició al diàleg i això per a començar és un molt bon punt de partida. Pensem que aquest tarannà contrasta frontalment amb l’actitud que havia mantingut envers a nosaltres l’anterior govern.
Esperem que aquest seguit de reunions arribin a bon terme i que això doni seguretat als companys en el sentit de que en cas d’accident o malaltia tinguin assegurat un lloc de treball. Continuem treballant i us mantindrem informats.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

 
A %d blogueros les gusta esto: