AILBOD

ASSOCIACIÓ PER LA INTEGRACIÓ LABORAL DELS BOMBERS DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA AMB DISCAPACITAT

Manifestació dels bombers en la inauguració del 112 a Reus.

Posted by AILBOD en julio 25, 2010

Aquest dia 22 de juliol s’ha inaugurat el macro centre d’Emergències del 112 a Reus  (Tarragona).

Veieu campanya forestal

La jornada podria haver estat dins d’una normalitat, quan el President Sr. Montilla i el Conseller Sr. Saura han fet acte de presència al centre, si no hagués estat per la manifestació  dels bombers de la Generalitat i altres col·lectius de companys que altra vegada i de manera molt insistent s’han manifestat per la millora de la seguretat i dignitat dels bombers que van iniciar les protestes arran del Tràgic incendi d’Horta amb escridassades, trompetes i petards.

Les mobilitzacions contemplen mesures com: no fer hores extres, ni guàrdies pagades (hores extres previsibles d’estiu), ni una Major Dedicació, etc… En moments com aquest de crisi a ells també els han baixat el 5% i tot hi així no volen hores extres ni alternatives, demanen més bombers. Demanen més bombers, per poder augmentar la seva pròpia seguretat i la dels ciudatans que assisteixen.

Els sindicats CCOO, UGT i CATAC  ja fa temps que alerten que: falten bombers, que no val qualsevol per a donar ordres quan  els bombers han de treballar en situacions extremes i això no ho dóna cap títol ni cap curset de diapositiva, ho dóna l’experiència d’estar al peu del canó, any rere any, però la consigna de la Direcció General d’Emergències sembla contrària o totalment diferent a la dels sindicats.

Altra reflexió seria: Quin aprofitament professional fa la Direcció General dels bombers veterans que han patit algun accident de feina o malaltia? El futur del nostre company Pepe Pallàs serà el mateix que la resta de companys de Segona activitat que fins el dia d’avui ens han exclòs de moltes tasques força vàlides que fèiem per ordre de la nostra Directora General?

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

 
A %d blogueros les gusta esto: