AILBOD

ASSOCIACIÓ PER LA INTEGRACIÓ LABORAL DELS BOMBERS DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA AMB DISCAPACITAT

Terrorisme emocional. Interior 1 segona activitat 0

Posted by AILBOD en febrero 3, 2010

Companys de 2ª activitat i bombers operatius portem massa temps parlant amb el Departament i no us podem oferir encara fets. El bloqueig i la discrimació han estat, fins el dia d’avui, l’única arma d’exclusió que hem patit els companys de 2ª activitat.

S’ha abusat de la nostra discapacitat sense tenir en compte si hem estat a la alçada de la feina, hem rebut un rebuig directe i sense contemplacions “el justos per pecadors de sempre”.

Ens han esclòs de moltes tasques, tot i portem anys fent-les, i  només per la xuleria de no equipar-nos amb un uniforme d’intervenció EPI. Ens han fotut fora de tasques com del punt de trànsit, el CCA, de la Uslo, de conductors dels Caps de guàrdia, formadors i d’altres  tasques que fèiem de suport als nostres companys col·legis, simulacres, etc…

Després de veure el vídeo amb unes paraules que impacten, i des de l’Associació, no utilitzarem el que tots els polítics son iguals”justos per pecadors” que sabem no es veritat, sinó que, amb més encert i cultura  direm: Srs. Polítics  demanem que ens feu costat i us deixem ja de contemplacions; que tots estem al serveis dels ciudatans i nosaltres assumim molts riscos com per considerar-nos uns privilegiats… El video l’anomenen “que os den por el culo a los bomberos”.

No calen més paraules.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

 
A %d blogueros les gusta esto: