AILBOD

ASSOCIACIÓ PER LA INTEGRACIÓ LABORAL DELS BOMBERS DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA AMB DISCAPACITAT

Bombers i Mossos discapacitats units per la discriminació i persecució del senyor Saura

Posted by AILBOD en julio 6, 2009

Concentració 2-7-09 AILMED AILBOD (4)El passat dijous diversos membres d’AIL-MED i AIL-BOD vam assistir a una interessant jornada sobre la integració de les persones amb discapacitat en les administracions públiques. Es van celebrar a l’Escola d’Administració Pública de Catalunya i en ella van participar persones rellevants del món universitari i de diferents departaments de la Generalitat com ara de Funció Pública, Acció Social i Treball.

.

Aprofitant que es tractava un tema que nosaltres patim directament i davant que la Direcció General de la Funció Pública sembla ser que ha PARALITZAT l’aplicació d’un decret de segona activitat que practica la discriminació entre els discapacitats del cos de Mossos d’Esquadra i la persecució que es practica als discapacitats dels Bombers de la Generalitat, les dues nostres associacions vam decidir que era un bon moment per a donar-nos a conèixer i transmetre la nostra problemàtica.

Concentració 2-7-09 AILMED AILBOD (7)

Bombers i Mossos discapacitats units

concentració AILBOD

Els Bombers de Tarragona amb el President d'AIL-BOD

Així molts participants i assistents es van quedar bocabadats quan els vam explicar com tracta el Departament d’Interior als discapacitats que hi treballem. A més membres de les nostres associacions es van concentrar a la porta, van penjar una pancarta i van aprofitar per repartir nombrosos pamflets denunciant la nostra situació.

Concentració 2-7-09 AILMED AILBOD (8)

Repartint pamflets

Alguns companys tant de mossos com de bombers es van passar per tal de donar-nos suport, la qual cosa agraïm de tot cor, així com també agraïm força la presència i el recolzament de diversos membres del sindicat Central Sindical Independent i de Funcionaris (CSI-F) que van romandre amb nosaltres fins l’acabament. En concret vam tenir amb nosaltres al Secretari d’acció Sindical de Catalunya Joan Carles Masip, al President del Sector de Presons de Catalunya Joan Escanilla i als representants sindicals del CSI-F a la Policia Local d’Hospitalet de Llobregat i de la Guàrdia Urbana de Barcelona.

Concentració 2-7-09 AILMED AILBOD (15)

Amb els membres del sindicat CSI-F de Catalunya

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

 
A %d blogueros les gusta esto: